Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Δεν θα βρείτε παιχνίδια μας σε συνδρομητικές υπηρεσίες", λέει ο CEO της Larian Studios

*
Ο CEO της Larian Studios, Swen Vincke λέει ότι δεν θα βρούμε παιχνίδια του studio σε συνδρομητικές υπηρεσίες. Οπότε μην κάνετε όνειρα για το Baldur's Gate 3. Η ανάρτηση του Vincke στο X έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Philippe Tremblay της Ubisoft, ότι οι παίκτες θα πρέπει να συνηθίσουν στο καθεστώς μη ιδιοκτησίας video games.

"Όποιο κι αν είναι το μέλλον των παιχνιδιών, το περιεχόμενο θα είναι πάντα βασιλιάς. Αλλά θα είναι πολύ πιο δύσκολο να αποκτήσετε καλό περιεχόμενο εάν η συνδρομή γίνει το κυρίαρχο μοντέλο και μια συγκεκριμένη ομάδα αποφασίζει τι θα κυκλοφορήσει στην αγορά και τι όχι. Απευθείας από τον προγραμματιστή στους παίκτες είναι ο μόνος δρόμος".


Ο Vincke θεωρεί ότι οι συνδρομητικές υπηρεσίες θα είναι πάντα πρακτικές για τη βελτιστοποίηση του κέρδους.

"Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, αλλά μπορεί να μην καταλήξει ως μονοπώλιο των συνδρομητικών υπηρεσιών. Είμαστε ήδη όλοι εξαρτημένοι από μια συγκεκριμένη ομάδα ψηφιακών πλατφορμών διανομής και είναι δυσκολο το να βρεθεί κάτι. Εάν όλες αυτές οι πλατφόρμες στραφούν στη συνδρομή, θα αγριέψουν τα πράγματα".

Ως αποτέλεσμα, η επιλογή της συνδρομητικές υπηρεσίας θα καθορίσει τι είδους παιχνίδια θα δημιουργούνται.

Συμπλήρωσε,"Δεν θα βρείτε τα παιχνίδια μας σε κάποια συνδρομητική υπηρεσία, ακόμα κι αν σέβομαι ότι για πολλούς developers είναι μια ευκαιρία να δημιουρτήσουν το παιχνίδι τους. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Θέλω απλώς να βεβαιωθώ ότι το άλλο οικοσύστημα θα συνεχίσει να υπάρχει, γιατί είναι πολύτιμο".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*