Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα πραγματοποιηθεί E3 στο LA το 2024

*
H ReedPop επέλεξε τελικά να βαδίσει άλλο δρόμο από αυτόν της διοργανώτριας της E3, ESA, έπειτα από την ακύρωση της φετινής έκθεσης κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Επιπλέον, η ESA επιβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να διοργανώσει τον επόμενο χρόνο την Ε3 στο Los Angeles Convention Center, αναφέρει όμως ότι δεν έχει ακυρώσει τα πλάνα της για ένα event το 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το GamesIndustry.biz, η διοργανώτρια προσβλέπει σε μια εντελώς ανανεωμένη E3 το 2025.

Ο επικεφαλής των game events της ReedPop, Kyle Marsden-Kish, δήλωσε σχετικά: "Απολαύσαμε τη συνεργασία μας με την ESA και εκτιμούμε τη δέσμευσή τους στη βιομηχανία παιχνιδιών στο σύνολό της. Αν και δεν θα ασχοληθούμε με το μέλλον της E3, ανυπομονούμε να δούμε την εξέλιξή της και πού θα την οδηγήσει η ESA".


Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ESA Stanley Pierre-Louis πρόσθεσε: "Εκτιμούμε τη συνεργασία της ReedPop τους τελευταίους 14 μήνες και υποστηρίζουμε τις συνεχείς προσπάθειές τους να φέρουν κοντά τη βιομηχανία και τους fans μέσω των διαφόρων εκδηλώσεών τους.

"Ενώ η εμβέλεια της E3 παραμένει απαράμιλλη στον κλάδο μας, συνεχίζουμε να διερευνούμε πώς μπορούμε να την εξελίξουμε για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών και αξιολογούμε κάθε πτυχή της εκδήλωσης, από τη μορφή έως την τοποθεσία. Είμαστε επικεντρωμένοι στον ρόλο μας ως ένα συνέδριο για τη βιομηχανία και ανυπομονούμε να μοιραστούμε νέα σχετικά με την E3 τους επόμενους μήνες".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*