Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ", λέει ο Phil Spencer για το Senua's Saga: Hellblade 2 (video)

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer αναφέρει ότι οι fans του Hellblade δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για την επόμενη περιπέτεια της Senua. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ποιες από τις επερχόμενες κυκλοφορίες τον ενθουσιάζουν περισσότερο, είπε ότι στην κορυφή των προτιμήσεών του είναι το Senua's Saga: Hellblade 2. "Απλά αγαπάω τη Ninja Theory και τη δουλειά που κάνουν. Η δεξιοτεχνία τους είναι εκπληκτική. Λατρεύω το πως είναι αυτό το παιχνίδι", είπε ο Spencer. Ακόμα, άφησε να εννοηθεί ότι η δουλειά στο πολυαναμενόμενο sequel έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, λέγοντας ότι, "Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για τόσο πολύ".

Το Hellblade 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024 για PC, Xbox Series X και Xbox Series S. Το πότε, ίσως το μάθουμε στα The Game Awards 2023.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*