Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα υπάρχουν NFTs στο Pokémon Trading Card Game Pocket

*
Η The Pokémon Company φαίνεται πως αποκλείει την ύπαρξη NFTs στο Pokémon Trading Card Game Pocket. Το παιχνίδι αναμένεται εντός του 2024 για iOS και Android. Δεν είναι σίγουρο αν θα είναι free to play, πάντως οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους δύο booster packs σε καθημερινή βάση.

Με δεδομένο το ότι οι σπάνιες κάρτες Pokémon είναι δυνατό να αλλάξουν κατόχους έναντι πολύ υψηλών ποσών, ορισμένοι παίκτες έχουν αρχίσει να ρωτάνε αν στο παιχνίδι θα υπάρχουν NFTs που θα μπορούν να πουλήσουν στο μέλλον.


Εκπρόσωπος της The Pokémon Company, δήλωσε σχετικά στο Polygon.

"Η The Pokémon Company International δεν έχει αναπτύξει ή εγκρίνει Non Fungible Tokens (NFT) που σχετίζονται με την επωνυμία Pokémon και τη σχετική πνευματική ιδιοκτησία", ανέφερε.

"Οι fans πρέπει να γνωρίζουν ότι τυχόν NFT στην αγορά που σχετίζονται με την πνευματική ιδιοκτησία Pokémon είναι ανεπίσημα και σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται με την The Pokémon Company International ή την επωνυμία Pokémon". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*