Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν υπάρχουν πλάνα για κάποιο remake του Resident Evil Code: Veronica, δηλώνει παραγωγός της Capcom

*
Παραγωγός της Capcom υποστηρίζει ότι η εταιρεία δεν έχει πλάνα για την κυκλοφορία ενός remake του Resident Evil Code: Veronica. Μιλώντας στην ιστοσελίδα Noisy Pixel, ο Yoshiaki Hirabayashi ναι μεν ανέφερε ότι δεν υπάρχουν σχέδια, όμως δεν απέκλεισε κάτι τέτοιο να γίνει πραγματικότητα, εφόσον δοθεί η ευκαιρία.

Το Code Veronica κυκλοφόρησε για το Dreamcast το 2000 και αργότερα για άλλες πλατφόρμες. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα σε εκείνα των Resident Evil 2 και 3, για τα οποία κυκλοφορούν ήδη remakes.


Πρωταγωνιστούν η Claire Redfield και ο αδελφός της, Chris Redfield που προσπαθούν να επιβιώσουν από την απειλή των zombies σε ένα απομακρυσμένο νησί- φυλακή στην Ανταρκτική. Λέγεται ότι το Code Veronica προοριζόταν για sequel του Resident Evil 2, πριν μετατραπεί σε spin-off λόγω μιας αποκλειστικής συμφωνίας με τη Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*