Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν υπάρχουν πλάνα για μείωση τιμής του Nintendo Switch

*
Παρά τη, φυσιολογική για τα χρόνια που βρίσκεται στην αγορά, μείωση των πωλήσεων του Nintendo Switch, η ιαπωνική εταιρεία δεν σκοπεύει να μειώσει την τιμή του. Το τρέχον οικονομικό έτος, προβλέπεται ότι θα πουληθούν 15 εκ. κονσόλες, αριθμός μειωμένος κατά 16,5% από έτος σε έτος. Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μείωσης των τιμών, ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa δήλωσε.

"Σε ό,τι αφορά το hardware, οι τιμές για ορισμένα εξαρτήματα έχουν πέσει, αλλά το συνολικό κόστος παραμένει υψηλό. Πρέπει επίσης να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε υπόψη τον αντίκτυπο παραγόντων όπως ο πληθωρισμός και οι συναλλαγματικές ισοτιμίες", είπε.


"Η παραγωγή επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια του προηγούμενου οικονομικού έτους, επομένως διασφαλίζουμε ότι η προμήθεια των εξαρτημάτων θα είναι επαρκής εκ των προτέρων ώστε να διασφαλιστεί η σταθερή παραγωγή".

"Ακόμη και αν μειωθούν οι τιμές των πρώτων υλών, θα χρειαστεί χρόνος για να αντικατοπτριστεί αυτό στο κόστος παραγωγής. Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν σχέδια για μείωση της τιμής του hardware μας κατά τη διάρκεια αυτού του οικονομικού έτους".

"Από την άλλη πλευρά, ενώ δεν έχουμε επίσης σχέδια να αυξήσουμε τις τιμές, το γεν συνεχίζει να είναι αδύναμο και το κόστος προμηθειών παραμένει υψηλό, επομένως θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση".

Για τις τιμές των παιχνιδιών επανέλαβε ότι εξατάζονται ανά περίπτωση.

"Όσον αφορά την τιμή του software, η προτεινόμενη τιμή λιανικής από τον κατασκευαστή του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι δέκα δολάρια υψηλότερη στις ΗΠΑ από τον προκάτοχό του, αλλά αυτό δεν υποδηλώνει γενική αύξηση στην τιμή του software μας . Η προσέγγισή μας είναι να προσδιορίζουμε την κατάλληλη τιμή ενός προϊόντος κατά περίπτωση".

"Είναι αλήθεια ότι το κόστος ανάπτυξης αυξάνεται λόγω του αυξημένου εύρους περιεχομένου και της απαίτησης για πιο προηγμένη τεχνολογία για την υποστήριξη του διαδικτυακού παιχνιδιού, επομένως η τιμολόγηση για τους νέους μας τίτλους στο μέλλον είναι κάτι που θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε διεξοδικά", συμπλήρωσε ο Furukawa.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*