Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πλάνα για το Shenmue 4 δηλώνει ο Yu Suzuki

*
Ο Yu Suzuki, δημιουργός της σειράς Shenmue δήλωσε ότι δεν έχει συγκεκριμένα πλάνα για το Shenmue 4, όμως επανέλαβε ότι αν υπάρξει ποτέ, θα ήθελε να το κάνει πιο προσβάσιμο για νέους παίκτες. Ο Suzuki έκανε δηλώσεις κατά τη διάρκεια ενός special event κατά τη διάρκεια του οποίου τιμήθηκε το Shenmue, στην Yokosuka, που είναι η πόλη στην οποία διαδραματίζεται η σειρά. Ο Suzuki μίλησε για διάφορα θέματα, όπως το Shenmue anime που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το Shenmue 3 και τις προοπτικές για το μέλλον.

Ανέφερε ότι το Shenmue 3 ήταν μια δουλειά που έγινε για τους fans και για τον λόγο αυτό ζητήθηκε χρηματοότηση μέσω Kickstarter. Επιπλέον, έμεινε ικανοποιημένος από τα θετικά σχόλια των παικτών. Παρόλα αυτά, αισθάνεται ότι ο παράγοντας αυτός άφησε εκτός όσους δεν είχαν ασχοληθεί με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Για τον λόγο αυτό, ο Suzuki θέλει, αν υπάρξει συνέχεια, να δημιουργήσει κάτι που θα είναι κατανοητό από όλους τους παίκτες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*