Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα σε Microsoft και Bobby Kotick σχετικά με το μέλλον του

*
Η Activision Blizzard αναφέρει ότι ο CEO της, Bobby Kotick δεν έχει συζητήσει με τη Microsoft το κατά πόσο θα παραμείνει στην εταιρεία μετά την πρόταση εξαγοράς.

"Δεν υπάρχουν συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Microsoft και τον κο Kotick, σχετικά με το εργασίακό του καθεστώς πριν ή μετά την πρόταση περί εξαγοράς".


Τον Ιανουάριο, ρεπορτάζ της Wall Street Journal ανέφερε ότι σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τα μελλοντικά πλάνα του Kotick, ο αμφιλεγόμενος CEO αναμένεται να εγκαταλείψει τη θέση του.

Τέλος, όπως γνωρίζουμε εδώ και μερικούς μήνες, ο Kotick είναι το μόνο διευθυντικό στέλεχος της Activision Blizzard η θέση του οποίου απολαμβάνει ενός είδους προστασία, καθώς σε περίπτωση αντικατάστασής του θα πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*