Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developer αναφέρει ότι πολλά studios ζητούν να αφαιρεθεί η απαίτηση για συμβατότητα με το Xbox Series S

*
Developer της Bossa Studios υποστηρίζει ότι το Xbox Series S περιορίζει τις προοπτικές των παιχνιδιών νέας γενιάς. Ο VFX artist, Ian Maclure προέβη στον ισχυρισμό αυτό στο Twitter, απαντώντας στον ισχυρισμό του βετεράνου δημοσιογράφου που δραστηριοποιείται στον χώρο των video games, Jeff Gerstmann ο οποίος θεωρεί πως ο ισχυρισμός ότι το Xbox Series S κρατάει πίσω τα παιχνίδια νεάς γενιάς δεν στέκει.

"Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια κυκλοφορούν και για PC, όπου πρέπει να καλυφθεί μια μεγάλη ποικιλία από configurations", υποστηρίζει ο Gerstmann.


Ο Maclure, που το περασμένο έτος εργάστηκε στο I Am Fish, που κυκλοφόρησε για Xbox Series X, Xbox Series S και PC απάντησε: "Μπορεί να ακουστεί παράλογο, όμως ο λόγος για τον οποίο γίνεται ντόρος τώρα είναι επειδή ΠΟΛΛΟΙ developers έχουν περάσει πολλές ώρες σε meetings το περασμένο έτος, προσπαθώντας να εξελείψουν την απαίτηση κυκλοφορίας και στο Series S".

"Τα studios έχουν βρεθεί σε έναν κύκλο ανάπτυξης, όπου το Series S μετατράπηκε σε πρόβλημα για την παραγωγή και τώρα που τα παιχνίδια αναπτύσσονται έχοντας στο μυαλό τις νέες κονσόλες, οι ομάδες δεν θέλουν να επαναλάβουν τη διαδικασία", πρόσθεσε ο Maclure, τα tweets του οποίου ήταν διαθέσιμα για όλους μέχρι πριν λίγες ώρες, όμως πλέον μπορούν να τα διαβάσουν μόνο εγκεκριμένοι followers".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ήταν θέμα χρόνου να ζητήσουν οι Developers την αφαιρεση του Xbox Series S...................
      Το μηχανημα δεν τραβαέι καθόλου, και αυτό δεν είναι μυστικό!!

      • PORTAL
      • Πρωτον δεν το ζητησαν οι developers. Το ζητησε ενας τυπος που εχει δουλεψει στο I am fish, το τρελο επιτευγμα τεχνικου τομεα που λυγιζει και το καλυτερο PC, μαλλον.
        Δευτερον το Series S ειναι πραγματικα ο,τι καλυτερο εχω αγορασει ποτε σε κονσολα. Εχει δωσει ρεστα η Microsoft με το μηχανηματακι αυτο.
        Τριτον θυμισε μου, το καινουργιο God of War βγαινει και για Ps4 ή δεν θυμαμαι καλα;

        • paulgouv
        • Ας "μειώσουμε" ολοι μαζί τον μη-άριστο developer (στανταρ θα χει φάει απειλές για να εκανε private το twitter του) που τολμησε να πει οτι του κάνει την ζωή δύσκολη η επιπλέον ανάπτυξη για μια ειδική περίπτωση next gen κονσόλας , την οποία μολις φέτος η MS αναγκάστηκε να διαφημίσει οτι της ξεκλειδώνει παραπάνω μνήμη .... μαντέψτε :p .... για να "βοηθήσει" τους developers!!! Φοβερό?

          https://www.enternity.gr/Article/Games/News/h-microsoft-eleutheronei-mnimi-sto-xbox-series-s-gia-ti-beltiosi-ton-grafikon-video/76034.html

          Μμμμ ναι οντως μόνο ενας developer θα είχε πρόβλημα να αναπτύξει για την καυτή πατάτα και αυτόν τον τύπο μόνο ευαισθητοποιήθηκε να βοηθήσει κοτζαμ MS 2 χρόνια μετά....Και τι 2 χρόνια.Πήξαμε στα next gen Χclusive που χαίρονται να απολαμβάνουν οι early beta testers κονσολων !!! Καλό το μάρκετινγκ αλλά όλα δείχνουν οτι απο το 2023 ξεκινάει επίσημα η next gen στα games για Ps5/Series X και τις Pro εκδόσεις τους που θα έρθουν....

          P.S.Ελπιζω να μην το χεις δώσει το Ps4 που κουβάλησε την last gen gaming εμπειρία σου και να απολαύσεις το GOW σε έναν μήνα κάνοντας ενα διάλειμμα απο το SeriesS!Πλακα πλάκα όσοι παίξουν σε Ps4 του 2013 το Ragnarok του 2022 παίζει να ζουνε την gaming "life" τους τέρμα..."ολιστικά" :p Ποιός βασιλιάς των γραφικών(δεν εννοώ τις κάρτες :p) μας πρότεινε να ζουμε ετσι τις ζωές μας? Δ̶ε̶ν̶ Θυμάμαι κ̶α̶λ̶ά̶ ευτυχώς :D

        • LORDSNAKE
        • Εφόσον εσύ είσαι ικανοποιημένος από το XSS, εμένα δεν μου πέφτει λόγος!
          Εγώ προτίμησα να επενδύσω στο XSX και PS5. Κάθε ένας κάνει τις επιλογές του, και πορεύεται με αυτές. Ωστόσο ο χρόνος θα δείξει, ΑΝ έκανε καλά!

          Η γνώμη μου είναι. Ότι η SONY αναγκάζει τα στούντιο της να κυκλοφορούν, τα πάντα σε PS4/PRO, γιατί ακόμα το PS5 δεν έχει μεγάλη εγκατεστημένη βάση.

        • PORTAL
        • @paulogouv
          Οκ πες οτι ο developer του I am fish εχει δικιο. Που δεν εχει, fanboy ειναι, αλλα πες Με το Steam Deck τι γινεται; Το καταργουμε κι αυτο; Μολις βγηκε στην αγορα. Με το 55% των PC gamers που εχουν μηχανημα πιο αδυναμο απο ο,τι το Series S τι γινεται; Αστους κι αυτους, who cares. Εγω λεω να καταργησουμε και το Series X και το PS5, αφου ειναι πλεον δυο ετων μηχανηματα. Οποιος εχει PC 3000 ευρω και πανω να παιζει μονο.

    • paulgouv
    • @Portal δεν έγραψα , ούτε θέλω προφανώς να γίνει κανένα απότομο cancel νέας κονσόλας , αλλά να μην υποτιμούμε και το παράπανο των όποιων developers.Επειδη τεχνικά κατι παραπάνω θα ξέρουν πιστεύω οτι η επιπλέον ανάπτυξη στο S δεν είναι και το πιο ευχάριστο για αυτούς.Κατι που "επιβεβαίωσε" έμμεσα και η MS με την ανακοίνωση της οτι τους βοηθάει πλεον.Ενδιαφέρον πάντως θα ήταν να μάθουμε αν πληρώνονται παραπάνω (τα διπλά ?) για να παραδώσουν το game τους σε 2 διαφορετικά Series.Αντιστοιχα αν το ιδιο ισχύει και για τις PC εκδόσεις χαμηλότερων specs.

      P.S.Εγω πάλι προτείνω να φέρει η MS μια μαρκετινγκ ονομασια αλα "σμαρτ τελιβερι" και να αναλάβει μόνη της τις Series S εκδόσεις , πετώντας άπειρα απο τα λεφτά της :D Το βλέπω να έρχεται το CurrentWard(S)Compatibility πρόγραμμα να πάει το gaming σε νέα διάσταση :p

    • jack124
    • Σίγουρα αποτελεί πρόβλημα η κονσόλα αυτή και η ms απλά κατέστρεψε την γενιά με αυτό το σάπιο μηχάνημα. Όλα αυτά για να βγάλει μια φθηνή κονσόλα να παίζει gamepass. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο, κρίμα που η γενιά θα πάει στράφει. Η μόνη λύση είναι για τα βαριά παιχνίδια είτε να μην είναι υποχρεωτικό να τα φτιάχνουν σε series S, είτε να το μετατρέψουν σε cloud γι αυτό το μηχάνημα . Αλλιώς για όλο το κύκλο ps5/series x θα υπάρχει κάποιος περιορισμός.

      • PORTAL
      • εγω βλεπω πολλους που εχουν μετανιωσει την αγορα του PS5 και ψαχνουν να ριξουν το φταιξιμο καπου

        • PORTAL
        • @DrSleep Βαλε ενα συγκριτικο στο youtube και αν καταλαβεις διαφορα στα γραφικα χωρις να κοιταξεις εκατο φορες δεξια αριστερα ελα πες μου το. Ασε που η ουσια του gaming δεν ειναι στο αν τα pixels στο βαθος ειναι περισσοτερα η λιγοτερα. Η ουσια ειναι στα παιχνιδια. Το Gamepass εχει παρα πολλα παιχνιδια σε πολυ καλη τιμη.

*