Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developer της πλατφόρμας Roblox αποκλείστηκε όταν ισχυρίστηκε πως έχει στην κατοχή του sex tape της Kim Kardashian

*
Η παιδική πλατρόφμα Roblox φιλοξένησε μια όχι και τόσο παιδική διαφήμιση, αφού ένα από τα παιχνίδια της ανέφερε την ύπαρξη ακυκλοφόρητου υλικού από το sex tape της Kim Kardashian. Στο νεότερο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς The Kardashians του Hulu ο εξάχρονος γιος της Kim Kardashian, Saint West, φέρεται να παίζει στην πλατφόρμα Roblox όταν η εν λόγω διαφήμιση έκανε ξαφνικά την εμφάνισή της, εξοργίζοντας τη μητέρα του.

Αμέσως μετά από την προβολή του επεισοδίου, ένας εκπρόσωπος της πλατφόρμας Roblox δήλωσε πως το αναφερόμενο βίντεο – ακυκλοφόρητο υλικό του υποτιθέμενου sex tape της Kardashian δεν υπήρξε ποτέ στην πλατφόρμα. Επιβεβαίωσε μάλιστα πως ο community developer – υπεύθυνος του διαφημιζόμενου παιχνιδιού αποκλείστηκε οριστικά από την πλατφόρμα.


Image: Dexerto 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*