Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developer του Halo Infinite παραδέχεται ότι το community έχει ξεμείνει από υπομονή

*
Ένα μέλος της ομάδας ανάπτυξης του Halo Infinite παραδέχθηκε ότι η κοινότητα του παιχνιδιού έχει ξεμείνει από υπομονή. Συγκεκριμένα o Brian “ske7ch” Jarrard community director του Halo Infinite, απάντησε σε μια δημοσίευση ενός χρήστη στο Reddit, που πολύ θα ήθελε η 343 Industries να αναγνωρίσει ότι υπάρχουν προβλήματα, τα οποία έχουν καθυστερήσει τις νέες προσθήκες στο παιχνίδι.

"Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και περιορισμοί και σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι που δεν μπορούμε ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της κοινότητας και των παικτών μας. Είναι μια δύσκολη κατάσταση που θα πάρει αρκετό χρόνο στην ομάδα ανάπτυξης να την ανατρέψει. Προς το παρόν έχουμε επικεντρωθεί στην Season 2. Καταλαβαίνουμε ότι η κοινότητα έχει ξεμείνει από υπομονή, απλά χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο, ώστε να ξεκαθαρίσουμε τις λεπτομέρειες και να μοιραστούμε μαζί σας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε”. Είπε το στέλεχος της 343 Industries.


Ορισμένοι χρήστες του Reddit απάντησαν αρνητικά στην δημοσίευση του Brian Jarrard, λέγοντας ότι το να ζητάει παραπάνω χρόνο για την ομάδα ανάπτυξης, είναι δείγμα επιφυλακτικότητας και ότι είναι απαράδεκτο πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ορισμένα projects να είναι σε μορφή σχεδιασμού και να μην υπάρχει έστω μία ένδειξη για το πότε θα είναι διαθέσιμα.

Το multiplayer του Halo Infinite λανσαρίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο χωρίς το Forge mode, που επιτρέπει στους παίκτες να σχεδιάσουν τους δικούς τους χάρτες και game types. H πρώτη καθυστέρηση για το συγκεκριμένο mode ανακοινώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι και αργότερα υπήρξε ακόμα μία, με την 343 Industries να επεκτείνει την Season 1 του Halo Infinite μέχρι τον Μάιο του 2022.

Τέλος η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το co-op play θα καθυστερήσει και άλλο και δεν θα είναι έτοιμο στο λανσάρισμα της Season 2 τον Μάιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    343 Industries

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microids

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*