Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developer walkthrough για το The Last Case of Benedict Fox (video)

Οι Rogue Games και Plot Twist δημοσίευσαν ένα developer walkthrough, διάρκειας τριών λεπτών για το The Last Case of Benedict Fox, το νέο τους metroidvania, side-scrolling action adventure platformer. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός της άνοιξης του 2023 για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store). Επίσης, θα γίνει διαθέσιμο για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

Το The Last Case of Benedict Fox είναι ένα σκοτεινό, διεστραμμένο και πανέμορφο metroidvania, γεμάτο δράση και πολλή ανατριχίλα. Η Rogue Games προσπάθησε να δημιουργήσει έναν όμορφο κόσμο που να ωθεί τον παίκτη στην εξερεύνηση κάθε σπιθαμής του, μαζί με ένα λεπτομερές σύστημα μάχης και με καθηλωτική αφήγηση της μυθολογίας του.




Ο τίτλος μας πηγαίνει στη Βοστόνη του 1925, όταν ο διάσημος ντεντέκτιβ Benedict Fox επιχειρεί να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη σε μια εξαφανισμένη οικογένεια, κάτι που τον αναγκάζει να περάσει μέσα από έναν σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο γεμάτο συναισθήματα. Παράλληλα θα παλέψει με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*