Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developers στο πλευρό της Rockstar Games, απαντάνε σε τοξικά σχόλια για τα του GTA 6

*
Στα μέσα του Σεπτέμβρη, η ησυχία στην βιομηχανία των video games διαταράχθηκε από την διαρροή εικόνων και video του GTA 6. Ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης που βγήκε στην επιφάνεια, είναι το πόσο «κακό» μπορεί να δείχνει ένα παιχνίδι στο κοινό του.

Το οπτικοακουστικό υλικό που είδαμε για το GTA VI, θα έπρεπε να κρίνεται ως ενδιαφέρον και πολύ καλό. Τουλάχιστον από ανθρώπους που έχουν κάποιες πολύ βασικές γνώσεις πάνω στο θέμα. Άλλωστε, είναι εξαιρετικά σπάνιο να έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα τεράστιο AAA παιχνίδι σε αυτό το στάδιο. Δυστυχώς, στην εποχή μας, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού δέχθηκε πολλαπλά τοξικά σχόλια και λεκτικές επιθέσεις για το πόσο χείριστο φαίνεται το παιχνίδι.

Στο Twitter, εντοπίστηκε χρήστης ο οποίος δήλωσε το εξής κωμικοτραγικό:

«Αν γνωρίζατε πως λειτουργεί η ανάπτυξη ενός παιχνιδιού, θα ξέρατε ότι τα γραφικά είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που ολοκληρώνονται. Αυτός ο τίτλος είναι εδώ και τέσσερα χρόνια σε σχεδιασμό και ανάπτυξη. Αυτό που βλέπετε, είναι το σχεδόν τελικό προϊόν. Ο επόμενος χρόνος θα είναι μόνο βελτιστοποίηση του κώδικα και debugging. Όλα θέματα του backend. Πραγματικά δείχνει σαν #%&$@».


Βλέποντας το προκλητικό και εντελώς λανθασμένο σχόλιο του χρήστη, ο lead designer του Control, Paul Ehreth ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει με δικό του Tweet στο οποίο απαντά με τον καλύτερο πιθανό τρόπο στην τοξικότητα του παραπάνω χρήστη. Μάλιστα, στο Tweet ανέβασε και video με ένα build του Control πριν ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του. Απολαύστε το Tweet:


Στο πλευρό της Rockstar έσπευσαν και οι developers του Cult of the Lamb της Devolver Digital, με δικό τους Tweet:


Τον «χορό» συνέχισε η mode7, ομάδα ανάπτυξης του Frozen Synapse και ένας early access tester του Sea of Thieves.

Here's what Frozen Synapse looked like for like a year https://t.co/EKgboZpLNz pic.twitter.com/cIEqrabHOg

— Paul Kilduff-Taylor (@mode7games) September 20, 2022

Ένα από τα πιο αστεία Tweet προσέφερε ένας εκ των δημιουργών του Immortality: 

"Graphics are the first thing finished in a video game"
FYI, here's what IMMORTALITY looked like for the first 2 years where we were focused on getting the A.I. and combat gameplay balanced vs. how it shipped pic.twitter.com/lXoBQeKYUO

— Sam Barlow, offering IMMORTALITY (@mrsambarlow) September 20, 2022

Ενημερωτικά, κατά καιρούς έχουν ανέβει διάφορα πρωτότυπα early pre-release builds από διάφορα παιχνίδια, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*