Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Diablo IV: Κυρίαρχο στις πωλήσεις software τον Ιούνιο στις Η.Π.Α.

*
Η εταιρεία αναλύσεων Circana και πρώην NPD Group δημοσίευσε τη δική της αναφορά για τις πωλήσεις software, για τον Ιούνιο του 2023 στις Η.Π.Α. Όπως αποκαλύπτει λοιπόν, το πολυ-αναμενόμενο action RPG Diablo IV της Blizzard Entertainment κυριάρχησε στην προτίμηση του κοινού, ξεπερνώντας άλλες νέες μεγάλες κυκλοφορίες όπως Final Fantasy XVI και Street Fighter 6. Παράλληλα, είναι ο τρίτος εμπορικά πιο επιτυχημένος τίτλος του 2023, μέχρι και σήμερα.

Το Final Fantasy XVI βρέθηκε στη δεύτερη θέση των charts, ενώ το Street Fighter 6 στην τρίτη. Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο κορυφαίος τίτλος του Μαΐου 2023, δηλαδή το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Πιο χαμηλά βρέθηκαν τίτλοι όπως F1 23 (15η θέση) και Story of Seasons: A Wonderful Life (17η θέση). Συνολικά, οι πωλήσεις hardware απέφεραν έσοδα ύψους $4,1 δισεκατομμυρίων, καταγράφοντας άνοδο ύψους 7% σε σχέση με τα έσοδα του Ιουνίου 2022.

Στα του hardware, το PlayStation 5 είναι η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις για τον Ιούνιο του 2023, ενώ το premium χειριστήριό της, το DualSense Edge, συνέχισε να πρωτοστατεί στις πωλήσεις gaming αξεσουάρ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*