Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαφημιστικό μαρτυρά την προσθήκη του The Last of Us: Part II στο PlayStation Plus

*
Ένας χρήστης του Reddit εντόπισε διαφημιστικό του PlayStation Plus με αναφορά στο The Last of Us: Part II, καθώς περιηγούταν στο PlayStation Store. Ο εν λόγω χρήστης εντόπισε το συγκεκριμένο spot στο PlayStation 5 και, όπως θα δείτε στη συνέχεια, πρόκειται για μια εικόνα που φέρει το Hogwarts Legacy της Warner Bros., μαζί με δύο first-party games της Sony: Το Horizon Forbidden West και το The Last of Us Part II.

Το Hogwarts Legacy διατίθεται ως trial για τους συνδρομητές του Premium πακέτου του PlayStation Plus. Όσο για το Horizon Forbidden West, ο τίτλος προστέθηκε εξ’ ολοκλήρου για τους συνδρομητές των Extra και Premium πακέτων της υπηρεσίας, από τον Φεβρουάριο του 2023. Λαμβάνοντας υπόψη το νέο spot, το The Last of Us Part II θα μπορούσε να προστεθεί και αυτό στην υπηρεσία, ως trial ή και ολόκληρο. Άγνωστο παραμένει επίσης το αν θα διατεθεί και για τα δύο παραπάνω tiers του PlayStation Plus (Extra, Premium).


Όπως ισχυρίζεται ένας αξιόπιστος leaker, η προσθήκη του δε θα έρθει εντός του Οκτωβρίου. Μια λίστα για τα games που έρχονται τον τρέχοντα μήνα στην υπηρεσία, αναφέρει τα Gotham Knights, The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, Disco Elysium The Final Cut και Far: Changing Tides. Μένει να δούμε αν το The Last of Us Part II έρθει για τους συνδρομητές των ακριβότερων πακέτων του PlayStation Plus τον Νοέμβριο.

Θα έχει επίσης ενδιαφέρον να εξακριβώσουμε αν όντως πρόκειται για το The Last of Us Part II με την έκδοση που κυκλοφόρησε για το PlayStation 4 το 2020, ή για το φημολογούμενο remaster που λίγο πολύ θεωρείται πια αναμενόμενο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*