Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαφορετικός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός για την εισαγωγή του The Last of Us video game

*
Όταν η Naughty Dog δημιούργησε την εισαγωγή του The Last of Us, υπήρχαν σκέψεις ο παίκτης να χειρίζεται τον Joel και όχι την κόρη του, Sarah. Σε ένα σχετικό post, o Neil Druckmann αναφέρει πως η εισαγωγή ήταν ένα από τα τελευταία κομμάτια του παιχνίδιού που ολοκληρώθηκαν, ακριβώς επειδή υπήρχε η παραπάνω σκέψη.

Η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε ότι ήθελε να διαφοροποιήσει το The Last of Us από άλλα παιχνίδια και για τον λόγο αυτό η ιδέα δεν προχώρησε. Αυτό με τη σειρά του επέτρεψε στους παίκτες να βιώσουν τα γεγονότα μέσα από τα αθώα μάτια της Sarah.


"Ήταν σαν μια εντελώς διαφορετική οπτική", δήλωσε ο Druckmann, σημειώνοντας ότι το να παίζεις ως παιδί έκανε όλα όσα συμβαίνουν να νιώθουν λίγο πιο "ανατριχιαστικά [και] πιο τρομακτικά".

Αν οι developers είχαν παραμείνει στον αρχικό τους σχεδιασμό, τότε θα συναντούσαμε τον πρώτο μολυσμένο μέσα από τα μάτια του Joel που πηγαίνει στο γειτονικό σπίτι, όχι όπως τελικά έγινε με αυτόν που τράκαρε στην πόρτα.

"Τότε θα πήγαινες πίσω και θα έπιανες την κόρη σου… και μετά όλα τα άλλα [στο τελευταίο παιχνίδι] θα πήγαιναν με βάση το πρόγραμμα", εξήγησε ο Druckmann.

Ακόμα, η απόφαση να ξεκινήσει το παιχνίδι παίζοντας ως Sarah επέτρεψε σε άλλα μέλη της ομάδας να εμβαθύνουν στις συναισθηματικές επιπτώσεις της επιδημίας.

"[Η Sarah] δεν ήξερε ότι κάτι κακό συνέβαινε, αλλά δεν μπορούσε να βρει τον μπαμπά της", δήλωσε ο Phil Kovats, υπεύθυνος για τον τομέα ήχου του The Last of Us.

"Αυτό το αίσθημα απομάκρυνσης και ανησυχίας έπρεπε να απεικονιστεί, [έτσι είχαμε] έντονους, χαμηλής έντασης ήχους αναμεμειγμένους, ας πούμε, με την τηλεόραση που ήταν δυνατά, [ή] την έκρηξη που συγκλόνισε το δωμάτιο... Όλα ήταν εκεί για να δημιουργηθεί αυτή ή ένταση που ήταν αισθητή εκείνη τη στιγμή».

Χάρη σε αυτήν την αλλαγή, οι παίκτες συνεχίζουν να βλέπουν το ξέσπασμα της πανδημίας να ξετυλίγεται μέσα από τα μάτια της Sarah μέχρι να τρακάρει το όχημα με το οποίο φεύγει με τον Joel και τον θείο της Tommy. Ανίκανη να κινηθεί λόγω του τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια αυτής της σύγκρουσης, η Sarah στη συνέχεια βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα της καθώς προσπαθούν να ξεφύγουν πεζή.

"Τώρα είσαι ο πατέρας αντί για την κόρη", συμπλήρωσε ο Druckmann.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • The Last of Us
    • 18+ pegi 18+
      • 9.3 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (121)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://thelastofus.com/agegate.html FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*