Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαψεύδει τις φήμες περί ακυρωσης του Abandoned η Blue Box Game Studios

*
Η Blue Box Game Studio, developer του Abandoned που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες ότι το project έχει ακυρωθεί.

"Πρόσφατα βομβαρδιστήκαμε από ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση της ανάπτυξης του Abandoned. Όσον αφορά τις φήμες που αναφέρουν ότι το Abandoned έχει ακυρωθεί, η απάντησή μας είναι ότι οι φήμες αυτές είναι εσφαλμένες. Ετοιμάζουμε την αποκάλυψή του μέσω του Realtime Experience app και των διαδικτυακών μας καναλιών, που θα συνοδεύεται από τον πρόλογο του παιχνιδιού. Ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν το πρώτο τρίμηνο του 2022, όμως ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι, καθώς δεν κάναμε τους σωστούς υπολογισμούς όσον αφορά την πορεία της ανάπτυξης. Για τον λόγο αυτό καθυστερήσαμε την κυκλοφορία του Abandoned: Prologue. Θα κυκλοφορήσουμε το Abandoned: Prologue όταν είναι έτοιμο από όλες τις απόψεις. Κατανοούμε τον προβληματισμό σας και απολογούμαστε για αυτό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο παιχνίδι και θα σας ενημερώσουμε όταν θα είμαστε έτοιμοι".



Το μήνυμα από την ομάδα ανάπτυξης του Abandoned έρχεται μετά από αναφορές ότι η ομάδα ανάπτυξης έσβησε μια σειρά από tweets για το παιχνίδι, περιλαμβανομένων όσων σχετίζονταν με το επερχόμενο demo. 


Ακόμα, μουσικός που υποστηρίζει ότι έχει εργαστεί για περίπου 50 ως 60 ώρες για το παιχνίδι, αναφέρει ότι έχει προβληματιστεί με τη συμπεριφορά της developer, μιας και ανά τακτά διαστήματα λαμβάνει emails από τη Blue Box, η οποία απολογείται για τις καθυστερήσεις.  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*