Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή εικόνας με τις τιμές και το περιεχόμενο της νέας υπηρεσίας του PlayStation

*
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η Sony παρουσίασε τελικά το ανανεωμένο PlayStation Plus που έρχεται από τον Ιούνιο με 700+ παιχνίδια και 3 διαφορετικά πακέτα συνδρομής. Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

Αρχικό κείμενο: Φήμες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι η νέα υπηρεσίας της Sony με κωδική ονομασία Spartacus θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και μία εικόνα που υποτίθεται ότι αφορά τις τιμές των τεσσάρων διαφορετικών πακέτων που θα προσφέρονται. Επιπλέον, η νέα υπηρεσία αναφέρεται ως PlayStation Plus Neo και θα γίνει διαθέσιμη στις 7 Απριλίου 2022, μετά από τη συγχώνευση του PlayStation Plus με το PlayStation Now. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν όντως ισχύουν τα όσα αναφέρονται στην παρακάτω εικόνα. Προβλήματίζει η διαφορά τιμή που παρατηρείται στο παρακάτω πακέτο. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Ψευτικη "διαρροη". Μεχρι και λαθος υπαρχει (το Silver γραφει 29 ευρω στο πλαισιοο αλλα 24 πιο κατω).
      Θα ειχε πολυ κλαμα αν ηταν αληθινη η εικονα.

*