Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή εικόνων και πληροφοριών για νέo παιχνίδι Silent Hill

*
Νέες πληροφορίες για ένα παιχνίδι Silent Hill έκαναν την εμφάνισή τους online. Οι λεπτομέρειες προέρχονται από τον χρήστη του Twitter, Dusk Golem. Αυτός υποστηρίζει ότι δεν είναι μόνο ένα το παιχνίδι Silent Hill που βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης και οι εικόνες που έχει δημοσιεύσει προέρχονται από το 2020. Λέγεται ότι το παιχνίδι θα έχει και μηνύματα SMS, κάτι που η πρώην δημοσογράφος Alanah Pearce είχε αναφέρει ότι θα υπήρχε στο Silent Hill που προετοίμαζε το Hideo Kojima. H Pearce έλεγε ότι οι παίκτες έπρεπε να δώσουν τη συγκατάθεσή τους, προκειμένου να λαμβάνουν πραγματικά μηνύματα.

Κανείς δεν γνωρίζει αν τα παραπάνω είναι αληθινά. Οπότε θα πρέπει να τα διαχεριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Το χρειαζόμαστε ένα τέτοιο παιχνίδι, ελπίζω βέβαια ο κόσμος να το στηρίξει αν είναι καλό φυσικά. Θέλουμε να ανατριχιάσουμε με την ατμόσφαιρα του για ακόμα μια φορά.

*