Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή για τους emulators των Game Boy, Game Boy Color και Game Boy Advance για το Nintendo Switch Online

*
Αρχεία που έκαναν την εμφάνισή τους στο 4chan προμηνύουν την έλευση τίτλων των Game Boy, Game Boy Color και Game Boy Advance στο Nintendo Switch Online. Η προσθήκη παιχνιδιών των κλασικών φορητών της Nintendo είναι θέμα φημολογίας μεταξύ των fans της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε τη συμπερίληψη τίτλων του Nintendo 64 στη συνδρομητική της υπηρεσία για το Nintendo Switch. Τώρα οι εν λόγω φήμες παίρνουν (δικαιολογημένα) φωτιά αφού τα προαναφερθέντα αρχεία που δημοσιεύτηκαν στο 4chan από τον χρήστη trashbandatcoot του Twitter δείχνουν πως η Nintendo ετοιμάζεται να κάνει τις θεωρίες πραγματικότητα.

Μεταξύ των αρχείων βρίσκεται και ένας emulator που φαίνεται πως δημιουργήθηκε από τη Nerd, την ομάδα της Nintendo που σχεδίασε άλλες σχετικές πλατφόρμες για το Nintendo Switch Online. Ο emulator αφορά παιχνίδια του Game Boy Advance και ονομάζεται Sloop.

Για την ώρα όλα τα παραπάνω παραμένουν ανεπιβεβαίωτα. Θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη σχετική ανακοίνωση της ίδιας της Nintendo προτού βεβαιωθούμε για την ύπαρξη των συγκεκριμένων emulators για τη συνδρομητική υπηρεσία του Nintendo Switch. Παρόλα αυτά, όπου υπάρχει καπνός, συνήθως, υπάρχει και φωτιά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*