Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη η Early Access beta του Football Manager 2023

*
Η SEGA έκανε διαθέσιμη την Early Access beta του επερχόμενου Football Manager 2023 για PC και Mac.

Στην beta έχουν πρόσβαση όσοι έχουν προ-παραγγείλει τον τίτλο από ψηφιακό κατάστημα, που να είναι εγκεκριμένο από τη Sega (Steam, Epic Games Store). Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν, είναι να συνδεθούν στο ψηφιακό κατάστημα με τον λογαριασμό τους και η beta θα είναι διαθέσιμη στη συλλογή με τους τίτλους τους.

Η Sega ισχυρίζεται πως η έκδοση του παιχνιδιού για τη συγκεκριμένη beta, είναι πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, σημειώνει πως, όπως είναι αναμενόμενο με περιπτώσεις σαν και αυτή, θα υπάρχουν bugs και άλλα προβλήματα στον τεχνικό τομέα του τίτλου.

Μια σημαντική πληροφορία αφορά στη μεταφορά των δεδομένων του single-player career του τίτλου. Οι παίκτες που θα σημειώσουν πρόοδο στο συγκεκριμένο mode, θα μπορέσουν να τη μεταφέρουν στο κανονικό παιχνίδι, όταν αυτό κυκλοφορήσει.


Το Football Manager 2023 θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2022 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, PC, macOS και iOS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*