Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο demo για ένα fan remake του Diablo 2 με την Unreal Engine 5 (video)

Ο 3D Environment Artist, Michal Wawruch, κυκλοφόρησε ένα demo για το Diablo 2 Remake που ετοιμάζει με τη βοήθεια της Unreal Engine 5. Μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να εξερευνήσετε μια από τις περιοχές του τίτλου. Για χάρη του συγκεκριμένου tech demo, ο Wawruch επαναδημιούργησε χρησιμοποποιώντας την Unreal Engine 5 το Durance of Hate. Σε περίπτωση του έχετε απορία, έχει εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα των τεχνολογιών Nanite και Lumen. Για τη δοκιμή, το PC σας θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο με GPU, τουλάχιστον, NVIDIA GeForce GTX1060 ή παρόμοια.

Στη συνέχεια θα βρείτε και ένα video για το project, που συγκρίνει μερικές από τις σκηνές του original παιχνιδιού με το Remake στην Unreal Engine 5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*