Το Over Jump αναπτύσσεται από έναν μόνο developer, τον Alessandro Schiassi και βρίσκεται αυτή την στιγμή σε alpha stage. Ο στόχος του project είναι να γίνει ένα πλήρες remake του SEGA Rally σε Unreal Engine 5. Συνεπώς, ο Schiassi υπόσχεται πως ο τίτλος θα έχει εξαιρετικά γραφικά, αλλά το ίδιο arcade στυλ οδήγησης του αρχικού παιχνιδιού.
Στην παρούσα φάση, ο προγραμματιστής θέλει να ολοκληρώσει το Forest Track και να προσθέσει Time Attack mode, προκειμένου να το λανσάρει δωρεάν τον Οκτώβρη. Έπειτα, εφόσον η SEGA εγκρίνει το project, ο δημιουργός σκοπεύει να προσθέσει περισσότερες πίστες.
Παρακολουθήστε το παρακάτω video για να δείτε σύγκριση μεταξύ του Over Jump και του SEGA Rally:
Αποσύρεται κι άλλο κινητό τηλέφωνο από την ελληνική αγορά λόγω ακτινοβολίας



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity