Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το νέο system software update για PS4 και PS5 και σύντομα υποστήριξη για VRR

*
H Sony κυκλοφόρησε ένα ακόμα system software update για τα PS5 και PS4. Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα δημιουργίας και συμμετοχής σε δημόσια ή ιδιωτικά Parties και στις δύο κονσόλες. Επιπλέον, στο PS5, έχουν πραγματοποιηθεί αναβαθμίσεις στο Game Base τα Trophy cards, ενώ μεταξύ των accessibility features υπάρχει πλέον η επιλογή μονοφωνικού ήχου για ακουστικά.

Ακόμα η δυνατότητα δημιουργίας και συμμετοχής σε Parties επεκτείνεται και για τους χρήστες του PS App. Ακόμα, οι βελτιώσεις στο Game Base του app διευκολύνουν την πρόσβαση σε λίστες φίλων, ομάδες αλλά και την διαχείριση μηνυμάτων.


Οι χρήστες του PS Remote Play app για φορητές συσκευές μπορούν να εφαρμόσουν το νέο "dark mode" με βάση τις ρυθμίσεις της συσκευής τους και στις γλώσσες του Screen Reader προστέθηκαν μεταξύ άλλων τα ελληνικά.

Όμως το σημαντικότερο όλων έχει να κάνει με την ανακοίνωση ότι τους επόμενους μήνες θα προστεθεί στο PS5 η τεχνολογία Variable Refresh Rate (VRR). Προφανώς θα πρέπει να υπάρχει το ανάλογο hardware, με τηλεοράσεις και monitors που υποστηρίζουν το HDMI 2.1. Πέρα από τους τίτλους που υποστηρίζουν το VRR, οι κάτοχοι της νεότερης κονσόλας της Sony θα μπορούν να το ενεργοποιούν και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη από την εταιρεία ανάπτυξης. Υπάρχει η πιθανότητα να διαπιστώσουν βελτίωση, όμως σε περίπτωση που συμβεί το αντίθετο, το χαρακτηριστικό απενεργοποιείται ανά πάσα στιγμή.

Το επόμενο διάστημα η Sony θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το VRR.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*