Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν εικόνες από το Agent της Rockstar Games που ακυρώθηκε

*
Φαίνεται ότι εμφανίστηκαν online οι πρώτες εικόνες από το ακυρωθέν spy game, Agent της Rockstar. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα DSOGaming που τις εντόπισε, προέρχονται από τα πρώτα στάδια ανάπτξης του project, οπότε δεν θα πρέπει να αναμένετε ιδαίτερες λεπτομέρειες. Όπως και να 'χει πάντως παρουσιάζουν σίγουρα ενδιαφέρον για τους fans της Rockstar Gemes. To Agent προοριζόταν για το PlayStation 3 και το σενάριό του θα έβαζε τους παίκτες στον κόσμο των κατασκόπων, με μυστικές αποστολές και δολοφονίες. Όμως, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί, αποφασίστηκε η ακύρωσή του. Η πρώτη εικόνα παρουσιάζει έναν από τους χάρτες του παιχνιδιού και οι επόμενες έναν υποβρύχιο κόσμο, μαζί με κάποιες κατασκευές. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε ποτέ να δούμε ολοκληρωμένη αυτή τη δουλειά.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*