Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν εικόνες της φορητής συσκευής της Logitech για cloud gaming

*
Η νέα φορητή συσκευή της Logitech για cloud gaming φαίνεται ότι διέρρευσε, μερικές εβδομάδες μετά την επιβεβαίωσή της από πλευράς Logitech G και Tencent Games. Ο γνωστός leaker, Evan Blass ανάρτησε στο Twitter εικόνες της κονσόλας, που αποκαλύπτουν πρόσβαση στο Google Play Store, αλλά και υποστήριξη για τις συνδρομητικές υπηρεσίες Xbox Cloud Gaming και GeForce Now της Nvidia.

To Logitech G Gaming Handheld φαίνεται να έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το Nintendo Switch, ενώ και το UI του μοιάζει αρκετά με εκείνο της υβριδικής κονσόλας. Σε μια από τις εικόνες του διέρρευσαν παρουσιάζεται το Chrome και το YouTube app, μαζί με τα εικονίδια των Xbox, Nvidia και Steam. Σημειώνεται ότι μετά τη διαρροή, η Logitech κινήθηκε πολύ γρήγορα για την αφαίρεση του tweet, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει πως το περιεχόμενό του ήταν πραγματικό.




Η πρόσβαση στο Google Play σημαίνει ότι οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια του ηλεκτρονικού καταστήματος natively, παράλληλα με την υποστήριξη στο cloud gaming. Το λευκού χρώματος μηχάνημα έχει δύο off-set analog thumb sticks, ένα D-Pad και πλήκτρα Y, B, A και X. Στο μπροστά μέρος υπάρχουν ακόμα τέσσερα πλήκτρα, Logitech, home, menu, και context menu. Ακόμα θα βρείτε δύο bumper buttons και δύο trigger buttons, όπως ακριβώς συμβαίνει στα μοντέρνα χειριστήρια. Επίσης μια από τις εικόνες μαρτυρά την ύπαρξη πλήκτρου mute και θύρας επέκτασης αποθηκευτικού χώρου μέσω microSD.



Τέλος, δεν αποκλείεται το φορητό της Logitech να είναι το πρώτο που θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα G3x της Qualcomm.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*