Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν νέες λεπτομέρειες για το σενάριο του Silent Hill: The Short Message

*
Μπορεί η Konami να μην έχει ακόμα ανακοινώσει το Silent Hill: The Short Message, όμως μέσω της επιτροπής ηλικιακής αξιολόγησης της Αυστραλίας (ACB) διέρρευσαν λεπτομέρειες για την πλοκή του. Το παιχνίδι εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν αξιολογήθηκε από την αντίστοιχη επιτροπή της Νότιας Κορέας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη ετήσια έκθεση της ACB, ο τίτλος απευθύνεται σε άτομα άνω των 15 ετών καθώς περιλαμβάνει έντονες αναφορές σε θεματολογία που σχετίζεται με αυτοκτονίες, βία, τρόμο και χυδαίες εκφράσεις. Επιπλέον περιγράφονται cutscenes με απεικονίσεις πράξεων αυτοτραυματισμού οπτική γωνία πρώτου προσώπου και υπάρχουν αναφορές σε έναν χαρακτήρα που αυτοκτονεί πηδώντας από μια ταράτσα - κάτι που παρουσιάζεται τόσο σε πρώτο όσο και σε τρίτο πρόσωπο. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στη Γερμανία της σύγχρονης εποχής και η πρωταγωνίστρια, Anita, πρέπει να εξερευνήσει μια πολυκατοικία για να ανακαλύψει τις συνεβη στον φίλο της.


"Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι σκηνές που απεικονίζουν αυτοτραυματισμό και αυτοκτονία ακολουθούνται από μαύρες οθόνες με λευκό κείμενο που ενθαρρύνει τους παίκτες να αναζητήσουν θεραπεία και βοήθεια, καθώς κινδυνεύουν να αυτοτραυματιστούν και να αυτοκτονήσουν και να προσφέρουν υποστήριξη αν δουν ανθρώπους γύρω τους να πασχίζουν", σημειώνει η ACB. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*