Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν οι αλλαγές στο αμφιλεγόμενο πλάνο της Unity

*
Δεν πέρασε μια εβδομάδα που η Unity ανακοίνωσε το αμφιλεγόμενο πλάνο χρέωσης των developers και ήδη έχει ετοιμάσει τις αλλαγές του. Σύμφωνα με τον Jason Schreier του Bloomberg, η εταιρία σύντομα θα ανακοινώσει τις νέες αλλαγές που μεταξύ άλλων θα χρεώνει στους developers το 4% των κερδών του παιχνιδιού τους αν αυτά ξεπεράσουν τα 4 εκατομμύρια.

Επιπλέον, τα installations που θα προσμετρούνται δεν θα είναι αναδρομικά ούτε θα παρακολουθούνται από κάποιο εργαλείο. Αντίθετα, η Unity θα εμπιστευτεί τους developers ώστε να της στείλουν τα απαραίτητα δεδομένα.

Ο CEO της Unity John Riccitiello σε ένα πρόσφατο meeting αναφέρει πως αρνητικά σχόλια θα υπήρχαν ακόμη και αν ήταν διαφορετικές οι αλλαγές καθώς πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή στο επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρίας.

Για το πότε θα ανακοινωθούν οι παραπάνω αλλαγές, το Bloomberg αναφέρει πως η Unity περιμένει τους συνεργάτες της να μάθουν τα επόμενα πλάνα της εταιρίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*