Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν πληροφορίες για το σενάριο του Silent Hill: The Short Message

*
Ο γνωστός leaker, Dusk Golem μοιράστηκε πληροφορίες για την πλοκή του Silent Hill: The Short Message, αναφέρει όμως ότι η σύνοψη μπορεί και να είναι "παλιά".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι παίκτες θα αναλάβουν τον χειρισμό της Anita, μιας έφηβης χωρίς φίλους, εκτός από τη Maya. Οι δυο τους γνωρίζονται από πολύ μικρές και η Maya εξακολουθεί να βρίσκει χρόνο για τη φίλη της, παρόλο που είναι δημοφιλής στην τάξη τους. Πρόσφατα, όμως, οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί κυρίως επειδή η Anita ανέπτυξε ανθυγιεινές συνήθειες όπως να βλάπτει τον εαυτό της.


Ξαφνικά, η Maya βρίσκεται νεκρή, φαινομενικά να έχει αυτοκτονήσει. Η Anita αποφασίζει να πάει εκεί που βρέθηκε το σώμα της για να προσπαθήσει να καταλάβει γιατί η Maya διέπραξε αυτή την πράξη έτσι ξαφνικά. Το διαμέρισμα είναι εγκαταλελειμμένο και έχει τη δική του ιστορία, λέει ο Dusk Golem, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο σενάριο. Τα πράγματα γίνονται πιο μυστηριώδη, όταν ανακαλύπτεται πως κάποιος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον λογαριασμό της Maya.

Το Silent Hill: The Short Message δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την KONAMI και κανείς δεν γνωρίζει αν θα κυκλοφορήσει ποτέ. Το μάθαμε μέσω ηλικιακών αξιολογήσεων από τις αρμόδιες αρχές της Κορέας και της Ταϊβάν, όμως έχει εδώ και καιρό αφαιρεθεί από τον ιστότοπο της δεύτερης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*