Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν πληροφορίες για το Spring Sale του Epic Games Store

*
Ο αξιόπιστος dataminer, billbil-kun διέρρευσε πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Spring Sale του Epic Games Store. Η εκπτωτική περίοδος θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Μαρτίου 2024. Μεταξύ των παιχνιδιών που θα βρείτε σε έκπτωση είναι το EA Sports FC 24 στα €13,99 (-80%), το Skull and Bones με τιμή €44,99 (-25%), και το Prince of Persia: The Lost Crown στα €29,99 (-40%). Περισσότερες πληροφορίες θα βρήτε στη σχετική ανάρτηση του Dealabs.

Κατά τα άλλα, συνεχίζεται κανονικά η ροή των δωρεάν παιχνιδιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Epic Games. Ως την Πέμπτη 14 Μαρτίου έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας το Astro Duel 2. Θα το διαδεχτούν το Deus Ex - Mankind Divided και το The Bridge.


Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες το 2023 το Epic Games Store είχε πάνω από 270 εκατομμύρια πελάτες και τον Δεκέμβριο περί τους 75 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*