Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε από το Xbox Store το Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

*
Το Xbox Store φαίνεται πως αποκάλυψε πριν την ώρα του το Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition. Η ενημερωμένη έκδοση του τίτλου θα προσφέρει ανάλυση 4Κ στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, με βελτιώσεις στα γραφικά, τον έλεγχο, τον ήχο, αλλά και με νέα χαρακτηριστικά, όπως το auto-save και το cross-save.

Ακόμη, σύμφωνα με την περιγραφή στη σελίδα προϊόντος (που μετά τον εντοπισμό της, εξαφανίστηκε), θα υπάρχει ένα νέο speedrun mode, καθώς και ανανεωμένη λίστα achievements και επιβραβεύσεων. Στο παιχνίδι, η ρεπόρτερ Jade αναλαμβάνει μυστηριώδεις επιθέσεις εξωγήινων σε ένα πολύχρονο περιβάλλον.


Οπλισμένη με το dai-jo και την κάμερά της, η πρωταγωνίστρια καλείται να μάθει τα πάντα στο Hillys, να παλέψει με εχθρούς και να λύσει γρίφους. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και αναμένουμε τα αποκαλυπτήρια, που φανταζόμαστε θα γίνουν στα Game Awards 2023. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*