Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του PS5 Slim στις Η.Π.Α. και ένα bundle με το Marvel's Spider-Man 2

*
Διέρρευσαν νέες πληροφορίες για το PlayStation 5 Slim αλλά και ένα bundle με το Marvel's Spider-Man 2. Πριν λίγες ημέρες η Sony ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο της νεότερης κονσόλας της, πρώτα στις Η.Π.Α. και στη συνέχεια στις υπόλοιπες χώρες.

Όπως αποκαλύπτει ο αξιόπιστος leaker billbil-kun, η Standard και η Digital Edition του PS5 Slim θα γίνουν διαθέσιμες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στις 10 Νοεμβρίου 2023. Όμως λίγο νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 8 του ίδιου μήνα, billbil-kun υποστηρίζει ότι η Sony θα κυκλοφορήσει ένα PS5 Slim Standard Edition σε bundle με το Marvel’s Spider-Man 2. Λέγεται ότι η τιμή του θα είναι $559,99.


Ο dataminer προσθέτει ότι ορισμένα καταστήματα λιανικής στην Ιαπωνία, περιλαμβανομένου του Amazon έχουν ανοίξει τις προ-παραγγελίες για το PS5 Slim, με ημερομηνία λανσαρίσματος στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, επίσης 10 Νοεμβρίου 2023. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*