Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε η λίστα με τα trophies για το The Last of Us Part 1

*
Λίγες ημέρες έχουν μείνει ως την επίσημη κυκλοφορία του The Last of Us Part 1, στις 2 Σεπτεμβρίου και βγήκαν ήδη στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα trophies του παιχνιδιού.

Η σελίδα του Twitter, Naughty Dog Central αποκάλυψε ορισμένα screenshots μέσω του PlayStation 5 που παρουσιάζουν τα trophies του The Last of Us Part 1. Αν και τα περισσότερα είναι παρόμοια με αυτά της έκδοσης του PlayStation 4, υπάρχουν ορισμένες διάφορες μεταξύ τους κυρίως στο επίπεδο δυσκολίας που απαιτούν ορισμένα trophies. Συγκεκριμένα, το trophy με την ονομασία “No Matter What” ζητά από τους παίκτες την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, άνευ περιορισμού επιπέδου σε αντίθεση με την αρχική έκδοση.

Σε άλλες πληροφορίες για το The Last of Us Part 1, ορισμένοι χρήστες του Twitter αναφέρουν κάποιες διάφορες όπως την συλλογή αντικειμένων που είναι τοποθετημένα σε διαφορετικά σημεία από το αρχικό παιχνίδι, ενώ τα επίπεδα δυσκολίας Grounded Mode και Permadeath θα γίνουν διαθέσιμα εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*