Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε ο χάρτης του Call of Duty Warzone 2

*
Ο αξιόπιστος insider, Tom Henderson δημοσίευσε μια νέα εικόνα που υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια έκδοση του χάρτη του Call of Duty Warzone 2. Σε αυτή παρουσιάζονται τα σημεία ενδιαφέροντος και επιπλέον υπάρχει μια μεγάλη περιοχή που καλύπτεται από νερό. Λέγεται ότι στο battle royale θα προστεθεί ένας νέο μηχανισμός που θα επιτρέπει στους παίκτες να κολυμπούν. Κάτι τέτοιο δεν υπήρχε στους χάρτες Verdansk και Caldera, ήταν όμως εφικτό στο Blackout, το battle royale του Call of Duty Black Ops 4.

Ο χάρτης του Warzone 2 περιλαμβάνει τα σημεία ενδιαφέροντος Oasis, War-torn, Quarry, Oilfield, Modern City, Hydro Station, Marshes, Harbor, Caves, Observatory, Mountain Town, Sira, Old Town, Graveyard, Fish to Win, Airport, Shipwreck και Fort.


Το νερό παρουσιάζεται με μπλε χρώμα, οι περιοχές με πυκνή δόμηση με γκρι, το έδαφος με καφέ, οι υπερυψωμένες περιοχές με σκούρο καφέ και οι γραμμές του τρένου με μαύρο.

To Warzone 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022, μαζί με το Call of Duty Modern Warfare 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*