Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε online παιχνίδι Daredevil του PS2 που είχε ακυρωθεί (video)

Ένα ακυκλοφόρητο παιχνίδι του PlayStation 2 βασισμένο στον Daredevil της Marvel Comics διέρρευσε στο διαδίκτυο. Είναι το Daredevil: The Man Without Fear που ετοιμαζόταν για PS2, Xbox και PC, όμως ακυρώθηκε επειδή η Marvel αρνήθηκε να το εγκρίνει. Όμως, το σχεδόν ολοκληρωμένο πρωτότυπο μπορείτε πλέον να το βρείτε στην ιστοσελίδα Hidden Palace, τροποποιημένο ώστε να είναι δυνατή η αναπαραγωγή του μέσω emulator για το PS2 ή στην ίδια την κονσόλα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που "φιλοξενεί" το παιχνίδι, το Daredevil: The Man Without Fear θα είχε μια νέα ιστορία όπου ο Kingpin θα ήταν νεκρός και αντίπαλες σπείρες θα μάχονταν για τον έλεγχο της πόλης. Στον ρόλο του Daredevil, οι παίκτες θα έπρεπε να τα βάλουν με τους κακοποιούς, με την ικανότητα να γαντζώνονται σε τοίχους και την τεχνική ‘Shadow World’ για να βλέπουν πηγές θερμότητας. Λέγεται ότι όλα ξεκίνησαν με έν μεσαίου μεγέθους budget, αλλά αυτό αυξήθηκε όταν η Sony Pictures αποφάσισε να δημιουργήσει μια ταινία Daredevil το 2003. Όμως η developer 5000 Ft βρέθηκε ανάμεσα στο PlayStation και Marvel, με τις δύο αυτές πλευρές να έχουν διαφορετικές ιδέες για το πως έπρεπε να είναι ο τίτλος.


Αναφέρεται ότι η Sony ήθελε να υπάρχει ένα beat ’em up combat system και grinding mechanic όπως στη σειρά Tony Hawk, κάτι που το studio πρόσθεσε, αλλά απρόθυμα. Η Marvel αρνήθηκε να δώσει την έγκρισή της λόγω των αλλαγών της Sony καθώς το παιχνίδι είχε αλλάξει πολύ σε σχέση με την αρχική πρόταση.

Τελικά μπήκε στο περιθώριο και κυκλοφόρησε μονάχα ένα διαφορετικό Daredevil game για το Game Boy Advance.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*