Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε σε torrent sites pre-alpha build για το επερχόμενο Skate 4 (video)

*
Απ’ ότι φαίνεται, ένα pre-alpha build της EA για τον επερχόμενο τίτλο της, Skate 4 διέρρευσε online. Η έκδοση αυτή είναι από τον Σεπτέμβριο του 2021, έχει μεγάλα bugs και glitches και δεν προοριζόταν ποτέ για χρήση εκτός του studio ανάπτυξης.

Η Full Circle, ομάδα ανάπτυξης του τίτλου δήλωσε:


“Γνωρίζουμε πως μια αρχική έκδοση του τίτλου που αναπτύσσουμε έχει διαμοιραστεί δίχως την άδειά μας. Αυτή η έκδοση είναι από τον Σεπτέμβριο του 2021 και δεν προοριζόταν ποτέ για εξωτερική χρήση. Καταλαβαίνουμε πως είστε πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονείτε να παίξετε το παιχνίδι, αλλά σας ενθαρρύνουμε να προσέχετε πάρα πολύ όταν κατεβάζετε αρχεία από άγνωστες πηγές (και να σας υπενθυμίσουμε τις συνέπειες της παραβίασης των όρων χρήσης της ΕΑ)”.

Μετά από αυτά τα νεότερα, πιθανότατα το gameplay που προβλήθηκε τον Απρίλιο από διαρροές να προέρχεται από αυτή την έκδοση του παιχνιδιού.

Στο μεταξύ, αν ψάχνετε έναν επίσημο τρόπο να παίξετε Skate 4, μπορείτε να εγγραφείτε για playtesting του τίτλου στο επίσημο site της EA σε αυτό το link.

Επίσης, επειδή είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για τον υπολογιστή σας να επιχειρήσετε να κατεβάσετε ένα build από άγνωστη πηγή, μη γνωρίζοντας αν περιέχει το αρχείο που περιγράφει, μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το τελευταίο video που μας έδειξε η ΕΑ για το Skate 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*