Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition

*
Φαίνεται ότι η Ubisoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του Beyond Good & Evil, που θα συμπέσει με την επέτειο των 20 ετών από το λανσάρισμα του παιχνιδιού.

Όπως εντόπισε ο χρήστης του Twitter, @MACOS380, το αμερικανικό Entertainment Software Ratings Board πρόσφατα αξιολόγησε ηλικιακά το Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition και όπως αναφέρει η σχετική καταχώριση, αναμένεται για PC, PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και Nintendo Switch.


"Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο μιας ρεπόρτερ που συνοδεύεται από ένα πλάσμα που μοιάζει με γουρούνι και ερευνά μια συνωμοσία στον πλανήτη Hillys", αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος.

"Από οπτική τρίτου προσώπου, οι παίκτες εξερευνούν φανταστικές τοποθεσίες, τραβούν φωτογραφίες για τη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων, λύνουν γρίφους και πολεμούν ρομπότ και εξωγήινους εχθρούς".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*