Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το κόστος παραγωγής των The Last of Us Part II και Horizon Forbidden West

*
Η δικαστική διαμάχη της FTC (Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Η.Π.Α.) με τη Microsoft σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard συνεχίζεται και όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στο πλαίσιο κατάθεσης εγγράφων για την υπόθεση, η οποία έχει παρασύρει και πολλές third-party εταιρείες, οι δικηγόροι της Sony μοιράστηκαν με το δικαστήριο το κόστος παραγωγής δύο σημαντικών αποκλειστικών τίτλων της εταιρείας. Πρόκειται για τα The Last of Us Part II και Horizon Forbidden West, το πρώτο εκ των οποίων κυκλοφόρησε το 2020 για το PlayStation 4 και το δεύτερο το 2022 για το PlayStation 4 και το PlayStation 5.

Σύμφωνα λοιπόν με τα εν λόγω έγγραφα, τα οποία δεν ήταν τελικά όσο απόρρητα θα ήθελε η ιαπωνική εταιρεία, το κόστος παραγωγής του The Last of Us Part II έφτασε τα $220 εκατομμύρια, ενώ αυτό του Horizon Forbidden West τα $212 εκατομμύρια. Αξίζει να σημειωθεί πως στα ποσά αυτά δε συμπεριλαμβάνονται οι καμπάνιες προώθησης των δύο τίτλων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*