Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε video με gameplay από επερχόμενη πίστα με θέμα τον Sonic στο Fall Guys: Ultimate Knockout

Μια πρόσφατη διαρροή έφερε στο φως επερχόμενη πίστα του Fall Guys: Ultimate Knockout με θέμα τη σειρά Sonic the Hedgehog. Η Mediatonic έχει ήδη αφήσει τα υπονοούμενα της για τηn επικείμενη συνεργασία της με τη Sega, με το αποτέλεσμα να είναι ένα μεγάλο crossover με τον κόσμο του Sonic.

Η πίστα που θα δείτε στο video που ακολουθεί ονομάζεται Bean Hill Zone και αποτελεί την εκδοχή του Fall Guys για τις πίστες του Green Hill Zone από το original Sonic the Hedgehog. Όπως φαίνεται και στο υλικό που διέρρευσε, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν speed boosters και bouncers, ενώ θα υπάρχουν και τούνελ που θα τους εκτοξεύουν σε διάφορα σημεία της πίστας, αντιγράφοντας τα loops του Green Hill Zone.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω video το δημοσίευσε ο χρήστης FGPancake, που στο παρελθόν έχει αποδειχθεί αξιόπιστος. Παρόλα αυτά, μια και δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Mediatonic ή τη Sega, όλα τα παραπάνω χρειάζονται μια κάποια επιφύλαξη. Ο FGPancake πάντως δεν ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε πρόσβαση στο περιεχόμενο του video, κατά πάσα πιθανότητα όμως το κατάφερε μέσω data-mining.


Πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter μια εικόνα με νέα skins για τον τίτλο, με εμφανίσεις από τίτλους όπως Cuphead, Sonic the Hedgehog, Death’s Door και WWE.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*