Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε υλικό από το ακυρωμένο Spider-Man: The Great Web

*
Υλικό από την πρόσφατη διαρροή της Insomniac Games συνεχίζει να κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά, σειρά πήρε το Spider-Man: The Great Web, το οποίο θα μπορέσετε να βρείτε εύκολα με μια απλή αναζήτηση. Ο τίτλος έχει ακυρωθεί και υποτίθεται πως θα ήταν ένα multiplayer game πέντε παικτών, βασισμένο στο μοντέλο live service. Το σκηνικό του ήταν τοποθετημένο στη New York City, όπου οι πέντε παίκτες θα έρχονταν αντιμέτωποι με την Sinister Six. Η έννοια του multiverse θα ήταν παρούσα και τις πύλες θα άνοιγε η Scarlet Witch. Λέγεται ότι με τις προσφερόμενες επιλογές για customization, το αποτέλεσμα θα ήταν μια ευρεία γκάμα διαφοροποιημένων χαρακτήρων.



"New York City. Δεν υπάρχει κάτι σε όλο τον κόσμο που δεν θα έκανα για αυτό το μεγάλο, όμορφο μήλο. Τη μια στιγμή καταβροχθίζεις ένα κομμάτι από το Vinnie's, την επόμενη - σταματάς την απόδραση ενός σούπερ κακού από τη φυλακή. Μερικές φορές μπορείς να το κάνεις σαν μοναχικός λύκος, αλλά είσαι πολύ καλύτερα με μερικούς φίλους. Έχω ξαναδεί τη Sinister Six… Αλλά ποτέ τόσο μεθοδική – τόσο άγρια. Δεν νομίζω ότι θα είμαι αρκετός αυτή τη φορά, παιδιά. Αλλά μαζί, ίσως να είμαστε", αναφέρει ο διάλογος στο trailer. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*