Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημοφιλείς emulators για το Game Boy είχαν την ίδια τύχη με το Yuzu

*
Ακόμα δύο emulators για hardware της Nintendo είχαν την τύχη του Yuzu. Ήταν δημιουργίες της Pizza Emulators και χρησίμευαν για την αναπαραγωγή παιχνιδιών του Game Boy Advance και του Game Boy Color σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Πρόκειται για το Pizza Boy GBA και το Pizza Boy GBC, που αφαιρέθηκαν από το Google Play Store την περασμένη Παρασκευή. Μέσω μηνύματός του στο Discord, ο developer Davide Berra υποστηρίζει ότι έκανε αυτή την κίνηση επειδή βάζει σε προτεραιότητα την οικογένειά του και όχι την ανάπτυξη αυτών των εφαρμογών.

Πλέον, αν κάποιος μπει στην ιστοσελίδα της Pizza Emulators και επιλέξει μια από τις δύο εφαρμογές για περισσότερες πληροφορίες, λαμβάνει το μήνυμα πως δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός του URL στο Google Play Store, προφανώς λόγω της πρόσφατης αφαίρεσής τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*