Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημοσιεύτηκε video που δείχνει υλικό από ακυρωμένα παιχνίδια της Nintendo, ένα εκ των οποίων μοιάζει με το Portal

Λίγα χρόνια πριν, η Retro Studios δούλευε πάνω σε ένα puzzle με προοπτική πρώτου προσώπου, τύπου Portal, με τίτλο Adept για το Nintendo GameCube. Όλα αυτά συνέβησαν μετά την κυκλοφορία του Metroid Prime 3 και παρόλο που η εταιρεία ανάπτυξης είχε εισαγάγει ενδιαφέρουσες καινοτομίες, όσον αφορά τα γραφικά, η Nintendo αρνήθηκε και το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Μέχρι τώρα δεν είχαν δημοσιευθεί πλάνα του παιχνιδιού, μέχρι τη στιγμή που ένα βίντεο από το κανάλι DidYouKnowGaming του YouTube αποκάλυψε το Adept, καθώς και νέες λεπτομέρειες για άλλα ακυρωμένα παιχνίδια της Retro Games. Το Adept ήταν ένα παιχνίδι puzzle με προοπτική πρώτου προσώπου παρόμοιο με το Portal της Valve, με τη διαφορά ότι ο χρησιμοποιoύσε κυλίνδρους αντί για πύλες. Αυτοί οι κύλινδροι είχαν διαφορετικές ιδιότητες, όπως τηλεμεταφορά και ώθηση δύναμης. Αντί για δύο μόνο πύλες, οι παίκτες μπορούσαν να πυροδοτήσουν όσους κυλίνδρους ήθελαν, κάτι που θα πρόσθετε θετικό πρόσημο στη μάχη του παιχνιδιού καθώς και στην επίλυση γρίφων.


Το prototype της μηχανής γραφικών κατασκευάστηκε από τον προγραμματιστή του Metroid Prime 2 και 3, Paul Tozour. Ωστόσο, όταν παρουσιάστηκαν τα πλάνα του παιχνιδιού στον παραγωγό της σειράς Metroid Prime στη Nintendo, Kensuke Tanabe, ο ίδιος δεν ενθουσιάστηκε, κάτι που ο Tozour το απέδωσε στην μη εξοικείωση του Tanabe με το Portal.

Ένα από τα παιχνίδια που παρουσιάζονται στο βίντεο είναι το Raven Blade που έμελλε να κυκλοφορήσει στο Nintendo GameCube, με τον John Whitmore της Retro Studios να δηλώνει πως η Nintendo έχει δώσει υπερβολικές υποσχέσεις στο κοινό, αναλογικά με τις δυνατότητες που προσφέρει το περιεχόμενο του τίτλου. Η Nintendo έδωσε στη Retro τρεις μήνες προθεσμία για να ολοκληρώσει το παιχνίδι αλλά τελικά απορρίφθηκε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*