Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημοσιοποιήθηκε ντοκιμαντέρ για την ιστορία του Super Mario World (video)

Ένα νέο ντοκιμαντέρ διάρκειας σχεδόν 80 λεπτών αναρτήθηκε στο κανάλι του Gaming Historian του YouTube, με θέμα την ιστορία της σειράς Super Mario World. Στο video αναλύονται πολλά γεγονότα για το λανσάρισμα του πρώτου τίτλου, την κυκλοφορία του Super Nintendo Entertainment System και το πως η τότε νέα σειρά του πασίγνωστου υδραυλικού-μασκότ της Nintendo συνείσφερε για να τελειοποιηθεί το concept του Super Mario ως Franchise.

Στο video αναλύονται πολλές πληροφορίες που δεν γνώριζαν οι περισσότεροι, για τα συστήματα της Nintendo εκείνη την εποχή και το πως ο Mario ήταν τόσο καλοδεχούμενος από το κοινό. Υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό από την ομάδα ανάπτυξης, τον τρόπο με τον οποίο διαφημίστηκε το Super Mario World σε σχέση με άλλα παιχνίδια εκείνης της εποχής και πολλές άλλες πληροφορίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ στη συνέχεια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*