Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δισεκατομμυριούχος χρήστης του GTA Online μετά από 18.340 ωρες παιχνιδιού

*
Χρήστης του GTA Online κατόρθωσε να γίνει δισεκατομμυριούχος, έπειτα από δύο και πλέον χρόνια παιχνιδιού. Στην εικόνα που δημοσίευσε, φαίνεται πως έχει ήδη$1.000.341.581 και $10 εκ. σο χέρι. Αυτά, με συνολικό playtime δύο χρόνια, έναν μήνα και κάτι ημέρες. Για να το κατορθώσει αυτό, εφοσον ξεκίνησε το 2013 που λανσαρίστηκε το GTA Online, θα πρέπει να παίζει κατά μέσο όρο έξι ώρες καθημερινά. Η συμβουλή που έδωσε σε όσους θέλουν να το μιμηθούν είναι "AFK σε security cams για μέγιστα έσοδα από τα nightclubs".

Πρόκειται για ένα δημοφιλές τρικ στο GTA Online, για όσους θέλουν να βγάλουν χρήματα χωρίς να κάνουν κάτι το ουσιαστικό. Οι παίκτες απλά κάθονται σε ένα γραφείο στο νυχτερινό τους κέντρο και παρακολουθούν απλά τις κάμερες ασφαλείας. Ορισμένοι μάλιστα αλλάζουν τις ρυθμίσεις στο Xbox ή το PlayStation, για να μην απενεργοποιούνται μετά από συγκεκριμένη περίοδο αδράνειας. Αυτό σημαίνει πως ο δισεκατομμυριούχος δεν ήταν ενεργός και τις 18.340 ώρες που έχει καταγράψει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*