Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δίχυα στο gaming απλώνει το TikTok

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters, το TikTok προστίθεται στον κατάλογο με τις πλατφόρμες κοινωνική δικτύωσης, που επιθυμούν να επεκταθούν στον χώρο του gaming. Υποστηρίζεται ότι σχετικές δοκιμές έχουν ήδη ξεκινήσει στο Βιετνάμ, με σκοπό να είναι δυνατή η αναπαραγωγή παιχνιδιών μέσω του app. Η εταιρεία ελπίζει να μπορέσει να προσφέρει τη λειτουργία σε περισσότερες χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας, το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Εκπρόσωπος του TikTok επιβεβαώσε στο Reuters ότι έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές με HTML5 games εντός του app, όμως αρνήθηκε να σχολιάσει όσα αναφέρονται για το Βιετνάμ. Εδώ και αρκετό καιρό, η ByteDance στην οποία ανήκει το TikTok έχει στρέψει τα μάτια της στο gaming και για τον λόγο αυτό, τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισε να ιδρύσει ένα τμήμα που θα ασχολείται αποκλειστικά με τον κλάδο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*