Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dolphin: Άκυρη η κυκλοφορία του emulator για games των GameCube και Wii στο Steam

*
Η ομάδα των developers του emulator Dolphin δήλωσε πως εγκαταλείπει τις προσπάθειες κυκλοφορίας του στο Steam. Ο emulator τίτλων των Nintendo GameCube και Nintendo Wii φάνηκε πως δυσκολεύεται να βρει τον δρόμο του προς το ψηφιακό κατάστημα της Valve, όταν οι άνθρωποι που τον δημιούργησαν ανακοίνωσαν την επ’ αόριστον καθυστέρηση διάθεσής του μέσα από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, στις αρχές του 2023.

Όπως εξήγησε ένας από τους developers του Dolphin, η ομάδα δικηγόρων της Valve επικοινώνησε στη Nintendo το ενδεχόμενο κυκλοφορίας του emulator στο Steam. Ένας δικηγόρος της Nintendo of America ζήτησε από τη Valve να εμποδίσει την κυκλοφορία του, αναφερόμενος στο καταστατικό αντι-πειρατείας DMCA (Digital Millennium Copyright Act) και η Valve ενημέρωσε την ομάδα του emulator.

Ένας εκπρόσωπος της Nintendo ανέφερε ότι η Nintendo προστατεύει πάντα τη σκληρή δουλειά και τη δημιουργικότητα των game engineers και των developers, καθώς και ότι ο emulator Dolphin αναπαράγει παράνομες κόπιες video games της. Πρόσφατα έστειλε πολλαπλά αιτήματα αφαίρεσης περιεχομένου στο GitHub, στηριζόμενη στο DMCA. Επρόκειτο για ένα homebrew tool που καθιστούσε δυνατή την αναπαραγωγή τίτλων του Nintendo Switch σε emulator.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*