Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

D.O.R.F. - Νέο RTS εμπνευσμένο από τη σειρά Command and Conquer (trailer)

Η DORFteam ετοιμάζει ένα νέο Real Time Strategy game που είναι εμπνευσμένο από την κλασσική σειρά Command and Conquer. Προς απόδειξη των παραπάνω, υπάρχει ένα trailer που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια. Φαίνεται πως το D.O.R.F. Real-Time Strategic Conflict είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελαν οι fans του Command and Conquer για να καθηλωθούν ξανά μπροστά από την οθόνη. Θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές παρατάξεις και θα πρέπει να δημιουργήσετε μια βάση. Στη συνέχεια θα προχωρήσετε σε εξόρυξη και επεξεργασία υλικών, ώστε να δημιουργήσετε έναν πανίσχυρο στρατό σε γη, αέρα και θάλασσα.

Οι απαιτήσεις συστήματος είναι πολύ χαμηλές και λογικά έχετε κάτι ανώτερο από τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 3Ghz, με 8GB of RAM και NVIDIA GeForce GTX 750 Ti ή AMD Radeon R7 360 GPU.




Πηγή: DSOG 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*