Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dragon's Dogma 2: Η Capcom ετοιμάζει 30fps mode σε κονσόλες και βελτιώσεις στο NVIDIA DLSS

*
Η Capcom ετοιμάζει πολλές βελτιώσεις για το Dragon's Dogma 2, στις οποίες περιλαμβάνεται η αναβάθμιση της ποιότητας του NVIDIA DLSS και επιπλέον επιλογές για τα γραφικά. Επιπλέον, οι παίκτες θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να ξεκινάνε ένα νέο παιχνίδι τη στιγμή που υπάρχει ήδη ένα save file, ενώ θα αυξηθεί και ο αριθμός των Art of Metamorphosis items, που επιτρέπουν την τροποποίηση του Arise και του βασικού pawn, τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω των Pawn Guilds, στα 99. Έτσι ια γίνεται νωρίτερα διαθέσιμη η δυνατότητα να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι.

Ακόμα, στις εκδόσεις για κονσόλες θα επιτραπεί το κλείδωμα του ρυθμού ανανέωσης στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, όπβς επίσης η επιλογή για απενεργοποίηση του motion blur και του ray tracing. Όσον αφορά για το NVIDIA DLSS σε PC, θα διορθωθούν φαινόμενα όπου μοντέλα παρουσιάζονταν με ανάλυση χαμηλής ποιότητα κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.


Το Dragon's Dogma 2 κυκλοφορεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*