Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δυνατό ξεκίνημα ετοιμάζει η Konami με νέες κυκλοφορίες για το 2023

*
Αυτή είναι η χρονιά του Λαγού και η Konami γιορτάζει το νέο έτος του κινέζικου ημερολογίου, προετοιμάζοντας τους fans για μια χρονιά με μπόλικες κυκλοφορίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Famitsu, για όσα θα φέρει η νέα χρονιά, η Konami μοίρασε τις ευχές της και προετοίμασε το έδαφος για όσα θα δούμε από την εταιρεία ως το τέλος του χρόνου. Όπως έκανε γνωστό η εταιρεία, ετοιμάζονται σημαντικές κυκλοφορίες από γνωστά παιχνίδια της, καθώς και από νέα projects που θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον.

Η Konami το τελευταίο διάστημα έχει διευρύνει τους ορίζοντες της για να επαναφέρει τα ήδη γνωστά της franchise, με μπόλικες ανακοινώσεις από αρκετά projects της σειράς Silent Hill να είναι υπό ανάπτυξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*