Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο ακόμα παιχνίδια θα περιλαμβάνει το Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1

*
Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου PlayStation Showcase, η Konami αποκάλυψε όχι μόνο το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, το remake του τρίτου παιχνιδιού της σειράς, αλλά και το Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1. Η συλλογή περιλαμβάνει τα: Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (HD Collection version) και Metal Gear Solid 3: Snake Eater (HD Collection version). Όμως στην ιστοσελίδα της Konami υπάρχει ένα κενό, με την ένδειξη, "Stay tuned for more information", με το PlayStation Store να αποκαλύπτει ότι τα κομμάτια που λείπουν από το puzzle είναι το Metal Gear και το Metal Gear 2: Solid Snake.

Από εκεί και πέρα, με το Vol.2 να είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, αναμένουμε να δούμε όλα ή κάποια από τα Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, Metal Gear Solid: Ground Zeroes και Metal Gear Solid: Peace Walker. Υποψήφια είναι επίσης το Metal Gear Rising: Revengeance της PlatinumGames και το Metal Gear Solid: The Twin Snakes του GameCube.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Ολα αυτά είναι πολΰ καλά νέα.
      Είναι ένας καλός λόγος για αγορά PS5, όχι ότι θα καταφέρω να τερματίσω κανένα game, όπως έχω τερμάτισα games στο PS3 και PS4Pro.

*